onsdag 30 september 2009

Upphittat

Fick ett telefon samtal av en kille som går i 2:an som hade hittat Kajsas halsband. Jag blev verkligen överlycklig när han kom förbi med det, trodde att jag skulle bli tvungen att investera ett nytt halsband till henne. Trodde inte att det skulle vara någon som skulle höra av sig till mig om dom hittat halsabandet, men tji fick jag. Tack så mycket för att ni kom tillbaka med kajsas halsband!

Idag har jag spenderat min tid med skurmoppen. Har jagat dammråttor hela dagen så nu skiner det här hemma. Det är bara så synd att det bara kan hålla sig dammfritt ett litet tag och sen efter någon dag blir man jagad av dessa råttor igen... Usch det är så svårt att hålla dom borta när man har katt som springer av sig all päls och annat smuts överallt. Minns då jag hade den fina och röda plysch soffan, den blev ju riktigt mysig efter att Kajsa legat där i 5 minuter och det blev riktigt mysigt i dammsugaren också för den delen. Jag har som sagt en påslös damsugare så jag tömmer den själv i soporna när det är fullt. Kan inte förstå hur dom tänkte när dom uppfann en sådan mackapär. När man öppnar på locket för att tömma ut allt skit så flyger det bara damm runt om kring en och man måste dammsuga om igen. Inte särsilt praktiskt, men billigare än att köpa påsar hela tiden.

Ikväll ska jag till Lill-vännäs för att elda i pannan så dom som vare i utlandet inte fryser ihjäl när dom kommer hem, sen blire och trolla fram något fika för dom är ju säkert hungrig efter hemresan. Den kommer verkligen bli spännande att få upp en brasa till värmen, det var ju ganska länge sen man behövde hålla på med sådant. men det kommer nog att gå bra, pappa har ju lärt mig väl. Får vi hoppas i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar