fredag 21 maj 2010

Home in Sweden

Kändes riktigt tråkigt att lämna Alanya igår, men det känns ändå skönt att fått komma hem.

Vädret har varit toppen även fast det varit lite molnigt, regnade bara en dag under våran vistelse där.
Hotellet vi bodde på var hur bra som helst, personalen var guldvärd och rummen var stora och fina. På kvällarna for vi mycket ut med några som jobbade på hotellet och dom visade oss runt vid hamnen där alla krogar fanns. Det blev många långa promenader och mycke småprat med alla men dock lite shopping eftersom det var ganska så dyrt.

På kvällarna brukade vi stanna på hotellet och äta god mat och se på massa shower som magdans, trolleri, turkisk dans, eld dans och mycket mer.
I måndags for vi på en båt utflykt som skulle ta oss runt Alanya och vi skulle få hoppa från klippor, bada lerbad i en grotta, stanna och bada vid kleopatra stranden och sen pricken på i:et se delfiner. Men det gick inte som planerat eftersom det var alldeles för höga vågor när vi kom ut mot havet så dom tyckte att det var alldeles för farligt så vi vände om och for hem tråkigt nog. Men istället fick vi fara på Hamam (turkisk bad) som kompesation och jag måste ju säga det att jag rekomenderar det varmt, hur skönt som helst. Man kände sig som en ny människa när man kom ut därifrån.

Ja det är så mycket vi har gjort och allt kan man inte skriva, men va har haft det bra och vill absolut fara tillbaka dit igen.

Bilder kommer senare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar